Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@12:34:34 GMT

فرآیند تولید و توزیع «هنرکارت» زمانبر است

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۸۸۳۹۷

فرآیند تولید و توزیع «هنرکارت» زمانبر است

به گزارش خبرنگار مهر، روز پانزدهم فروردین ۱۳۹۹ یادداشتی به قلم امیر هاشمی مقدم در نقد شیوه ارسال «هنرکارت» توسط صندوق حمایت از هنرمندان، نویسندگان و روزنامه‌نگاران منتشر شد که از اینجا قابل مطالعه است. صندوق حمایت از هنرمندان، نویسندگان و روزنامه نگاران در پاسخ خود به این انتقاد نکاتی را یادآور شده است که در ادامه خواهید خواند:

احتراماً عطف به مطلب منتشر شده در تاریخ ۱۴۰۰/۰۱/۱۵ که در آن خبرگزاری تحت عنوان «هدیه به نویسندگان، با طعم تحقیر» براساس اظهارات جناب آقای امیر هاشمی مقدم در خصوص هنرکارت بازتاب یافت به آگاهی می رساند:

۱- صدور هنر کارت در پاسخ به مطالبات چندین ساله اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه، تکمیل زنجیره حمایتی و خدماتی و براساس نیاز سنجی های انجام گرفته طی جلسات متعدد با فعالان حوزه فرهنگی و هنری در سال ۹۹ بعنوان کارت شناسایی و اعتباری اعضای صندوق اعتباری هنر عملیاتی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲- از آنجا که هنرکارت عضو شبکه شتاب است، تمامی تعاملات مالی صندوق با اعضا از جمله وام، بیمه، کمک مستمری و… را پوشش می‌دهد تلفیقی از کارت شناسایی، بانکی و رفاهی است که تاکنون شبیه این کار در کشور صورت نگرفته است. بر این اساس جلسات متعدد با بانک‌ها و نهادهای مالی برگزار شد. طی نتایج بدست آمده و تجربه موفق بانک آینده در راه اندازی باشگاه مشتریان، امکان ارائه خدمات به اعضای صندوق براساس اهداف مذکور از طریق این بانک میسر شد.

۳- ارائه بن خرید کتاب تاکنون از طریق معاونت فرهنگی صورت می‌گرفته است و صندوق تاکنون کمک هزینه‌ای بابت خرید بن کتاب از طریق بانک‌های دیگر مبلغی به حساب اعضا واریز نکرده است.

۴- تاکنون بیش از ۸۸ هزار نفر در سامانه هنر کارت ثبت نام کرده‌اند. از این تعداد ۶۳ هزار نفر عضو صندوق و مشمول دریافت هنرکارت هستند. بیش از ۴۳ هزار کارت تاکنون چاپ و ارسال شده است و مراحل ارسال بیش از ۱۶ هزار کارت در حال انجام است.

۵- از آنجا که بیمه شدگان صندوق مشمول دریافت بیمه بیکاری نمی‌شوند از سوی صندوق پیشنهاد شد برای حمایت از اعضا، کمک هزینه بیکاری ایام کرونا بدلیل مشکلات ناشی از تعطیلی مراکز فرهنگی و هنری کشور پرداخت شود. با پیگیری‌های صورت گرفته و با حمایت مجموعه دولت، علی رغم محدودیت‌های بودجه‌ای، طی دو مرحله مبلغ ۵ میلیون تومان به هنرمندان دارای نشان درجه یک هنری و یک و نیم میلیون تومان به تمامی اعضای صندوق به عنوان تسهیلات کمک هزینه ایام بیکاری کرونا از طریق هنر کارت واریز شد. لازم به ذکر است تخصیص مرحله دوم واریزی کمک هزینه ایام بیکاری کرونا در آخرین روزهای پایانی سال محقق شد که صندوق نیز به محض اخذ بودجه که مقارن با روزهای پایانی سال بود، وجه مذکور را به حساب ذی نفعان واریز کرد.

۶- با توجه به چندمنظوره بودن این کارت، فرایند تولید و توزیع این کارت زمانبر است. لذا به منظور مساعدت و تسهیل در دریافت مبالغ واریزی برای کسانی که پیامک واریز برای آنها ارسال شده بود اما هنرکارت خود را دریافت نکرده بودند از طریق مراجعه به شعب بانک عامل در سراسر کشور فراهم شد.

۷- طی رایزنی با مدیران کل ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی و نمایندگان صندوق در استان‌ها تصمیم گرفته شد هنرکارت هنرمندان استانی از طریق ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها توزیع و هنرکارت هنرمندان تهرانی به آدرس ثبت شده در سامانه هنرکارت ارسال شود که این موضوع از طریق انتشار اخبار در سایت صندوق، رسانه‌ها، ارسال پیامک، اطلاع رسانی ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و… به اطلاع اعضا رسید و روال تحویل از اولین هنرکارت ارسالی تا کنون هیچگونه تغییری نداشته است. انتظار می‌رود اصحاب محترم فرهنگ و هنر با مراجعه به پایگاه های اطلاع رسانی صندوق از نحوه ارائه خدمات مطلع شوند.

۸- هنرکارت با هدف شفافیت و امکان بالا بردن عدالت در نحوه ارائه خدمات مالی به اعضای صندوق طراحی شد. مبالغ از سوی صندوق به حسابی که از سوی بانک عامل به نام اشخاص افتتاح شده است، واریز می شود. از این رو هیچگونه سود و منفعتی متوجه صندوق و دیگر نهادهای مربوطه نمی‌شود.

کد خبر 5181984 محمد آسیابانی

منبع: مهر

کلیدواژه: هنر کارت امیر هاشمی مقدم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رایزنی فرهنگی نهاد کتابخانه های عمومی کشور نقد کتاب معرفی کتاب سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ترجمه پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات انتشارات سوره مهر تازه های نشر شهید صدر رسول جعفریان انتشارات شهید کاظمی کودکان اعضای صندوق کمک هزینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۸۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات

سرهنگ رامین پاشایی، با اشاره به فرارسیدن تعطیلات سه روزه در کشور گفت: تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضایی و تجربیات ادوار گذشته نشان می‌دهد که مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته یا منتهی به تعطیلات چند روزه در کشور، اقدامات مجرمانه خود در فضای مجازی را افزایش داده و اقدام به  کلاهبرداری از کاربران با روش‌های مختلف می‌کنند.  

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا با اشاره به شگرد این مجرمان ادامه داد: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوندهای آلوده با عناوینی نظیر «دریافت کالابرگ»، «ابلاغیات قضایی»، و ... مترصد کلاهبرداری از طریق دسترسی غیر مجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب های مالی آنان هستند. گاهی این افراد با لینک‌های آلوده به اطلاعات خصوصی شهروندان نیز دسترسی پیدا کرده و از این طریق دست به اخاذی از آنان می‌زنند.

وی با بیان اینکه ارسال و دریافت این پیامک‌ها در تمامی پیام رسان‌ها اعم از بومی و غیر بومی و گروه‌ها و کانال‌هایی که شهروندان در آن عضویت دارند ممکن است، گفت:‌حتی گاهی ممکن است ارسال این پیامک‌ها از طریق دوستان و آشنایان باشد و آنان خواسته یا ناخواسته در چنین دام سایبری افتاده باشند.

پاشایی اضافه کرد: علاوه بر لینک‌های آلوده، شیوه دیگر مجرمان سایبری، کلاهبرداری و دریافت وجه نقد و ...از کاربران است که لازم است در این خصوص نیز شهروندان هوشیاری لازم را داشته باشند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا در همین راستا به مردم و به خصوص کاربران فضای مجازی وتلفن‌های همراه هوشمند هشدار داد که در صورت مواجه با این‌گونه پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمامی آنها ارسال از طریق سرشماره‌های تلفن شخصی است، به آن توجهی نکرده و از باز کردن لینک موجود در آن خودداری کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اسلامی: شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک یکشنبه در استان تهران برگزار می‌شود
  • افزایش ارسال لینک‌های آلوده
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • بانک مسکن: در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • هویت شهید «مجتبی نادر طهرانی» شناسایی شد
  • شرایط دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات
  • هشدار درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • مراقب ترفند مجرمان سایبری در ایام تعطیلات پیش رو باشید
  • کلاهبرداری سایبری با ارسال پیامک «دریافت کالابرگ»
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات