Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور وزیر فرهنگ با اشاره به ویژگی‌های هنرکارت گفت: در حال حاضر بیش از ۷۰ هزار نفر از اعضا تحت پوشش این کارت قرار دارند که رفته رفته با تقاضای جدید و ثبت نام به این تعداد افزوده می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ محمدمهدی اسماعیلی, وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی, در نشست امضاء تفاهم‌نامه ستاد عالی کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد و صندوق اعتباری هنر که به منظور عضویت 26 هزار نفر از مدیران این کانون‌ها برای بهره‌مندی از "فهما کارت" قابل ارائه توسط هنرکارت در محل وزارتخانه برگزار شد، گفت: دولت مردمی و انقلابی به دنبال مردمی‌سازی فرهنگ و هنر است البته باید به این نکته کلیدی توجه داشت که دولت در فضای فرهنگی و هنری مشارکت می‌کند تا فضای کنشگری فعالان مردمی را تقویت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر فعالان فرهنگی و هنری در 26 هزار کانون فعال مساجد، سازمان اوقاف و امور خیریه با امامزادگان و بقاع متبرکه و شبکه گسترده‌ای از کتابخانه‌ها مشغول فعالیت هستند که از این رو ما با یک شبکه عظیم و گسترده روبه‌رو هستیم که این شبکه مردمی فرهنگ قابل درک بوده و با علایق عاطفی، مذهبی و سنتی ما گره خورده‌اند؛ در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وظیفه داریم با به هم پیوسته کردن شبکه‌ها اتفاقات خوبی را رقم بزنیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه تمام آنچه در حوزه‌های مختلف فرهنگی و هنری شاهدیم در کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد قابل اجرا است، یادآور شد: در سفرهای استانی از نزدیک شاهد انگیزه مدیران کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد هستم که باید به آن توجه کرد.

وی از راه‌اندازی یک کارگروه ویژه اقدام مشترک در مورد مجموعه‌های مردمی وزارتخانه از جمله سازمان اوقاف، نهاد کتابخانه‌ها، کانون‌های فهما و... خبر داد و افزود: باید در بین این مجموعه‌ها به یک برنامه مشترک برسیم و فضای مردمی‌سازی فرهنگ و هنر را به خوبی پشتیبانی کنیم.

اسماعیلی خاطرنشان کرد: فضای فرهنگی و هنری در حال حاضر بسیار تسهیل شده است، برای نمونه در سفر رئیس جمهور به یزد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد از جمله مواردی بود که مورد توجه ایشان قرار گرفت.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اهمیت کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد برای وزارت‌خانه متبوع تصریح کرد: در گذشته شاید اقدامات این مجموعه به عنوان فعالیت‌های حاشیه‌ای تلقی می‌شد اما خوشبختانه مجموعه فهما خود را اثبات کرده و جزو کار اصلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات و خدمات خوب صندوق اعتباری هنر اظهار کرد: این صندوق به دنبال کارهای توسعه‌ای است و علیرغم پشتیبانی از فعالیت‌های فرهنگی و هنری به دنبال گسترش دایره شمول خود نیز هست.

رئیس شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: کاری که در خصوص "فهما کارت" در صندوق اعتباری آغاز می‌شود باید یک آمایش سراسری را هم به دنبال خود داشته باشد که این آمایش اطلاعاتی دقیق تنها باتوجه به زیرساخت‌های موجود ممکن است.

اسماعیلی ادامه داد: در وزارت متبوع ماموریت‌های زیادی داریم که بخشی از آن‌ها در حوزه‌های دینی همچون حج و زیارت، سازمان اوقاف و امور خیریه، ستاد فهما و معاونت قرآن و عترت وجود دارد و بخش دیگر آن در حوزه‌های فعالیت های فرهنگی و هنری در خارج از کشور رقم می‌خورد که خروجی همه‌ این فعالیت‌ها باید تحقق شعار اصلی دولت یعنی برقراری عدالت فرهنگی باشد که کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد یکی از مهم‌ترین ابزار رسیدن به این شعار و ایده است چراکه از طریق کانون‌ها به همه جای کشور دسترسی خواهیم داشت. 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه از طریق کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد برقراری تسهیل خواهد شد، ابراز امیدواری کرد: ستاد فهما در این راستا اقدامات خوبی را داشته باشند و صندوق اعتباری هنر نیز چتر حمایتی خود را هم کامل‌تر و هم با تکنولوژی‌های بهتر و برتر به منصه ظهور برساند.

در ادامه این نشست, مدیر عامل صندوق اعتباری هنر با تشریح فعالیت‌ها و خدمات صندوق اعتباری هنر، این صندوق را از جامع‌ترین مجموعه‌های متشکل از اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه دانست که بیش از 87 هزار عضو آن دارای یک بانک اطلاعاتی کامل هستند.

سید مجید پور‌احمدی با اشاره به ویژگی‌های هنرکارت، از این کارت به عنوان  یکی از محصولات صندوق اعتباری هنر یاد کرد و گفت: در حال حاضر بیش از 70 هزار نفر از اعضا  تحت پوشش این کارت قرار دارند که رفته رفته با تقاضای جدید و ثبت نام به این تعداد افزوده می‌شود.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین استفاده و اعتبار در همایش‌های بین المللی، استفاده از تخفیف های فروشگاه‌های زنجیره‌ای‌، اعتبار در بسیاری از سفارتخانه‌ها‌، حوزه گردشگری  و همچنین امور بانکی  و خرید کالاهای ایرانی و ..., را از جمله مزایا و محاسن  هنر کارت برشمرد.

وی همچنین در ادامه به فعالیت گسترده کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد اشاره کرد و گفت: براساس تفاهنامه منعقده امروز در فاز اول 26 هزار نفر از مدیران کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد سراسر کشور از خدمات فهما کارت قابل ارائه توسط هنرکارت برخوردار می‌شوند. در فاز دوم بیش از دو میلیون نفر از اعضای این کانون‌ها شامل این تفاهم نامه خواهند شد.

به گفته مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کانون های مساجد می توانند هرگونه ارائه بسته های حمایتی، پرداخت ها و ..., را از طریق این کارت برای اعضای خود انجام دهند.

در ادامه این نشست حجت‌الاسلام حبیب رضا ارزانی, رئیس ستادعالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد گفت: تلاش ما این است تا با امضای این تفاهمنامه فعالان و مدیران کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد هم به نوعی از خدمات و تسهیلات فهما کارت بهره مند شوند.

در پایان این نشست با حضو وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، تفاهم‌نامه‌ی بین ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد و صندوق اعتباری هنر به منظور عضویت 26 هزار مدیر و بیش از دومیلیون عضو ستاد فهما برای بهره‌مندی خدمات فهما کارت قابل ارائه توسط هنرکارت به امضا طرفین رسید.

شایان ذکر است؛ صندوق اعتباری هنر درکنار خدمات اصلی که به اعضای تحت پوشش خود در قالب هنر کارت ارائه می دهد، در نظر دارد خدمات و سرویس های متنوع را از طریق هنرکارت که یک زیرساخت مالی، الکترونیک و خدماتی است را به اعضای نهادهای فرهنگی و هنری کشور ارائه دهد.

واریز بسته حمایتی یک میلیون تومانی برای 5000 نفر از اصحاب رسانهتعامل با مجلس موجب رونق هرچه بیشتر اقتصاد فرهنگ و هنر در کشور می‌شود

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاونت فرهنگی وزارت ارشاد صندوق اعتباری هنر معاونت فرهنگی وزارت ارشاد صندوق اعتباری هنر کانون های فرهنگی و هنری مساجد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صندوق اعتباری هنر هزار نفر حال حاضر فعالیت ها کانون ها تحت پوشش 26 هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۳۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود

کریم خورشیدوند در نشست بزرگداشت دهه کرامت، با تاکید بر ضرورت پشتیبانی ادارات و نهاد‌ها از برنامه‌های مردم محور، اظهار کرد: باید از ظرفیت همه مراکز دینی و فرهنگی برای هر چه با شکوه‌تر برگزار کردن جشن‌های دهه کرامت استفاده شود.

وی با بیان اینکه دهه کرامت فرصتی برای تقویت فرهنگ دینی و نهادینه سازی فرهنگ رضوی است، افزود: دهه کرامت یکی از برنامه‌های فرهنگی و اعتقادی مهم است و هر ساله تمام نهاد‌ها نسبت به برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های متنوع با محوریت امام رضا (ع) اقدام می‌کنند.

وی ادامه داد: تمام دستگاه‌ها و مسئولان شهرستانی باید هرچه بیشتر با ستاد بزرگداشت دهه کرامت مشارکت و همکاری لازم را داشته باشند تا شاهد اجرای برنامه‌های متنوع و اثرگذار برای عموم مردم باشیم.

خورشیدوند دهه کرامت را ظرفیت مناسبی برای ارائه برنامه‌های فرهنگی و مذهبی دانست و اضافه کرد: برنامه‌های این دهه و ایام صادقیه باید با هم افزایی، مشارکت، خلاقیت و فراگیری تهیه و تدوین شود.

رییس شواری هماهنگی تبلیغات اسلامی لرستان نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: دهه کرامت فرصتی برای رساندن پیام امامت، ولایت و کرامت است و باید از این مناسبت برای گرامیداشت مقام دختر مسلمان و مقابله با هجمه‌های دشمنان بهره گرفته شود.

حجت الاسلام احمدرضا غلامی گفت: برنامه‌های محوری دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های استان به ستاد بزرگداشت دهه کرامت اعلام شده است و براساس ظرفیت ادارات برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت رکن مردم محوری در جشن‌های بزرگداشت دهه کرامت بیان کرد: در طول دهه کرامت جشن‌های مردم محور در مساجد، محلات و مناطق محروم با پشتیبانی دستگاه‌های فرهنگی استان برگزار می‌شود.

وی افزود: برنامه‌های بزرگداشت دهه کرامت با رویکرد تقویت فرهنگ دینی، ترویج و نهادینه سازی فرهنگ رضوی و ایجاد شور و شعف برای عموم مردم برگزار خواهد شد.

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد لرستان در ادامه این نشست اظهار کرد: در طول دهه کرامت برنامه‌های مختلف فرهنگی و هنری در این کانون‌ها برگزار می‌شود و مشارکت و پشتیبانی دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی استان جهت تقویت برنامه‌های بزرگداشت ضروری است.

محمد چگنی نژاد افزود: برنامه‌های بزرگداشت دهه کرامت با محوریت ترویج فرهنگ رضوی، جریان سازی اجتماعی و ارتقای فرهنگ دینی برگزار خواهد شد.

وی بیان کرد: ده‌ها برنامه به مناسبت گرامیداشت سالروز میلاد حضرت معصومه (س)، میلاد امام رضا (ع) و حضرت شاهچراغ (ع)، مراسم جشن روز دختر با حضور خادمان حرم رضوی به همراه برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری، قرآنی و آموزشی در سطح مساجد دارای کانون فرهنگی هنری برگزار می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت ۴۹۸ کانون فرهنگی هنری عمومی و ۳۸ کانون فرهنگی هنری تخصصی خواهران در لرستان ادامه داد: همچنین همزمان با شب میلاد باسعادت امام رضا (ع) ۲ برنامه شاخص در شهر خرم آباد و یک برنامه با محوریت مساجد در هر کدام از شهرستان‌های استان برگزار می‌شود.

دهه کرامت ۱۱ روز ابتدایی دهه اول ماه ذی‌القعده است که همزمان با ولادت حضرت معصومه (س) دریکم ذی‌القعده آغاز و با ولادت برادرش امام رضا (ع) در ۱۱ ذی‌القعده پایان می‌یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • البرز رتبه نخست ثبت اعضا در طرح رویداد سامانه بچه های مسجد
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار در رشت
  • استان البرز رتبه نخست ثبت اعضاء را در طرح رویداد سامانه بچه‌های مسجد کسب کرد
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار به معنای «میدان و عرصه» در رشت
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی
  • پوستر طرح تربیتی «هزار مشعل» رونمایی شد
  • تئاتر شبستان فرصت کشف استعدادهای هنری را ایجاد کرده است
  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود