Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهساالسادات محسن فر؛ در حاشیه ی افتتاح بازارچه صنایع دستی بانوان در گفتگو با خبرنگار خبرآنلاین در آبادان با اشاره به اینکه به منظور ارتقاء هنر بانوان، به طور دوره ای آموزشهای لازم برای آنان ارائه می شود، اظهار کرد: علاوه بر این بانوان هنرمند می توانند در نمایشگاههای متعدد شهرستانی، استانی و کشوری به صورت مرتب شرکت کرده و کارت مربیگری میراث فرهنگی و کارت عضویت در اتاق بازرگانی را نیز دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از بهره مندی بانوان از تسهیلات مربوط به صندوق کارآفرینی و بنیاد برکت به عنوان دیگر امتیازات قابل ارائه به بانوان هنرمند آبادانی نام برد و افزود: برای ارائه آموزشهای رایگان به افراد علاقمند به انجام هنرهای دستی در خانه، این آمادگی وجود دارد. زنجیره آموزش بانوان صنعتگر در سطح شهر همچنان مستمر و ادامه دار است.

وی تصریح کرد: بازارچه صنایع دستی بانوان آبادان با ۳۴ غرفه در دو اندازه در اختیار بانوان هنرمند و تولید کننده انواع صنایع دستی همچون مینای شیشه، محصولات حصیری، گلیم و جاجیم، دست بافت های تزئینی گلیمی، عروسکهای سنتی و بومی، ویترای شیشه، تریکوبافی، سوخت نگار، ظروف پودر سنگ، خرما و محصولات فرآوری شده از خرما، نقطه کوبی روی سفال، چرم مصنوعی و طبیعی، محصولات چوبی بدلیجات، جعبه سازی، نمد تزئینی، بافتنی، انواع رومیزی، گیوه سنتی، مکرومه بافی، با نظارت فرمانداری و با همکاری شهرداری آغاز به کار کرد.

مشاور فرماندار و دبیر کمیته امور بانوان و خانواده فرمانداری ویژه شهرستان آبادان، یادآور شد: بازارچه پیشین صنایع دستی بانوان آبادان با قدمتی حدود  ۹ ساله از یک بازارچه سوله مانند در سال ۹۱ فعالیتش آغاز شد و در طول این مدت هنر بانوان تغییر و به روز رسانی شد.

محسن فر؛ با بینظیر و منحصر به فرد خواندن بازارچه صنایع دستی آبادان را در سطح استان خوزستان؛ گفت: در خردادماه سال ۹۹، بازارچه پیشین صنایع دستی بانوان آبادان در اثر اصابت شیئی سخت به سقف دچار آسیب شد و گروه ساختمانی آسیب زننده مکلف به ساختن مکان بازارچه برای بانوان شد و قرار شد تا در فاصله ی ساخت دوباره بازارچه و قابل بهره برداری توسط بانوان، بازار هنر شهرداری آبادان برای استقرار بانوان صنعتگر بهسازی و آماده سازی شود.

وی افزود: در بازار فعلی، کف سازی دوباره، بهینه سازی تاسیسات برقی و تعمیرات تجهیزات آسیب دیده همچون کولر انجام شد و شیشه های سکوریت و آهن آلات موجود در بازارچه قبلی به بازار جدید منتقل شد و غرفه های جدید در بازار هنر تشکیل و بانوان در آنها مستقر شدند.

46

کد خبر 1591872

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: صنایع دستی بانوان بانوان هنرمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۲۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد

مدیرکل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مازندران از صدور ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای تفریحات دریایی در این استان مازندران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حسین ایزدی، عصر امروز_سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در نمایشگاه ایران ا اکسپو ۲۰۲۴- تهران در جمع خبرنگاران یکی از تدابیر مهم دولت سیزدهم در شناسایی و تقویت توانمندی‌های استان‌ها با توجه به زنجیره ارزش در استان‌های مختلف عنوان و اظهار کرد: در این تدبیر، استان مازندران به عنوان قطب کشاورزی و گردشگری تعریف شده و ماهیت استان هم در همین قالب برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: تلاش اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در اقتصاد دریا محور است که اقداماتی در این راستا انجام شد.

مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با بیان اینکه در حال حاضر ۲۰ عنوان موافقت اصولی برای فعالیت گردشگری در بستر دریا صادر شده است، گفت: همچنین ۲۰۰ موافقت اصولی برای تفریحات دریایی در مازندران صادر شده است که با موافقت‌ها و مجوزهای صادر شده مازندران بسترسازیهای لازم را برای فعالیت براساس اقتصاد دریاپایه است.

ایزدی ادامه داد: در راستای توسعه زنجیره ارزش مورد توجه این استان، برنامه‌ریزی برای صادرات صنایع دستی به منظور حمایت از هنرمندان تدارک دیده شده است.

وی با اشاره به اینکه رشته‌های اصلی و بومی مازندران احیا شده و بسته‌بندی صنایع‌دستی و برندسازی این محصولات نیز مورد توجه قرار گرفته است، در خصوص احیای بناهای تاریخی و میراثی مازندران عنوان کرد: در این زمینه به منظور جذب گردشگر برنامه‌هایی در نظر گرفته شد که سال گذشته ۸۰ هزار گردشگر خارجی وارد مازندران شدند؛ پیش‌بینی می‌شود با توسعه گردشگری دریایی در مازندران، این میزان در سال‌های آتی افزایش یابد.

کد خبر 749476

دیگر خبرها

  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • وجود بیش از یکهزار و 800 اثر تاریخی ثبت ملی شده در آذربایجا‌ن‌غربی
  • معاون امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی از خانه انصاری ارومیه بازدید کرد
  • افتتاح هتل در ارومیه
  • بازدید معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی از پروژه جداره‌سازی خانه گردشگری ارومیه
  • ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال